Najzgodnija žena počastila muškarce u mikro tangama: Tračice po telu, a otvori na intimnim zonama, mila majko
Nikola Šerzinger, Foto: Printscreen/Instagram/nicolescherzinger

vrela kao sunce

Najzgodnija žena počastila muškarce u mikro tangama: Tračice po telu, a otvori na intimnim zonama, mila majko

Iako je fotke objavila tek pre dva sata, one su prikupile više od 30.000 lajkova, ali i brojne komplimente.

Objavljeno: 07:15h

Nikol Šerzinger pokazala je zašto ne izlazi iz teretane!

Atraktivna crnka izabrala je mikro tange, one koje pozadi imaju praktično samo konac i otrkivaju veći deo zadnjice, ali njoj nikad nije nedostajalo samopouzdanja, pa rado nosi upravo takve modele - koji više otkrivaju nego što skrivaju.

Iako je fotke objavila tek pre dva sata, one su prikupile više od 30.000 lajkova, ali i brojne komplimente. "Ma, izgledaš božanstveno", "Sam te je Bog izvajao", "Dođavola, ženo, stvarno goriš", "Ti si boginja", "Zauvek si kraljica", "Kakve fotke", samo su neki u mori sličnih komentara.

Inače, lepa Britanka nedavno je obelodanila da je pomalo zabrinuta da li će moći da ima dete sa svojim verenikom, ali i da to silno želi.

"O moj Bože, volela bih da imam bebu. Nikada nisam bežala od toga. Jedva čekam. Ipak, sat otkucava... Želim da imam bebu, ali posao zive. Moraću da nađem vremena, jer, da , jedva čekam da imam decu", rekla je ona za "Times". Podsetimo, ona i Evans, koji je bivši škotski igrač ragbija, zajedno su od 2020, a verili su se prošle godine.

Inače, Nikol svoju savršenu figuru duguje pažljivo osmišljenoj rutini vežbanja, a kada je reč o ishrani tvrdi da jede sve, ali umereno i sa akcentom na zdraviju vrstu hrane. Takođe, vodi računa da svaki njen obrok sadrži izbalansiran odnos masti, ugljenih hidrata i proteina. Primera radi doručkuje tost od avokada sa poširanim jajima i dimljenim lososom ili zdravu ovesnu kašu sa šumskim voćem.

Kada je reč o vežbanju ova slavna lepotica praktikuje gotovo svakodnevne odlaske u teretanu, 20 minuta kardio treninga, planinarenje, jogu, dizanje tegova...

1 / 8 Foto: Stephen Lock / i-Images / Eyevine / Profimedia

Podsetimo, lepa Britanka je svojevremno priznala da je dugo imala problema sa samopouzdanjem i poremećajima u ishrani, ali da se sve promenilo pre nekoliko godina kada je rešila da se posveti zdravoj ishrani i redovnom treniranju.

"Samo da ste srećni sami sa sobom i onda sve ide lakše. Dugo mi je trebalo da prihvatim sebe i svoje telo. Kad sam sklopila mir sa sobom nije mi bio problem da vežbam i da jedem ono što je dobro za mene. Mi smo sami sebi najveći neprijatelji. Nije bitna kilaža, bitno je da ste sebi prijatelj jer ako ne volite sebe, onda ste autodestruktivni i tužni. Veći deo života sam provela gajeći tugu, a tek sad shvatam da sam samo gubila vreme", rekla je jednom prilikom.

00:21

Đuričićka primenila već oproban trik! Tange samo sevaju!

(Espreso/blic žena/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.